Топено сирене пане

Топено сирене пане2 / 2
12/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Значи, приготвяте сиренцето пане и ни каните, а бирата е от нас"

Необходими Продукти

  • топено сирене - 12 триъгълника
  • яйца - 3 бр.
  • галета - 100 г
  • брашно - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренцата се оставят в хладилна камера за 20 минути.

Яйцата се разбиват с много малко сол, сиренцата се потапят първо в брашно, след това в яйце и накрая в галета.

Пържат се до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
Веднъж пробвах, но явно не са били стегнали достатъчно и се разтекоха в тигана иначе са изключително нежни на вкус.
12.05.2016 23:59
К К
К К
Правила съм с обикновено сиране, но ще пробвам и с топено.
12.05.2016 20:52
Марияна
Марияна
Хубави са на вкус, яла съм такива, поднесени с боровинково сладко. Освен с бращно и галета съм виждала и такива с корнфлейкс начупен на ситно.
12.05.2016 14:11
цветослава киркова
цветослава киркова
Разтапя се, но в устата :)
12.05.2016 12:51
1
Ваня Благоева
Ваня Благоева
До сега не съм панирала топено сирене, все си мислех, че ще се разтопи.
12.05.2016 12:41