Сирене пане

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Сирене пане1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2-3
"Страхотно предложение за бърз обяд или вечеря за неочаквани гости, когато нямате време за готвене, но държите на вкуса!"

Необходими Продукти

  • сирене - 500 г
  • олио - 3 к.ч.
  • бира - 100 мл
  • яйца - 4 - 5 броя
  • галета - 1 ч.ч.
  • брашно - 2 к.ч.
  • сол - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете белтъците от жълтъците. Разбийте жълтъците с бирата и добавете брашно до получаване на много гъста каша. След това разбийте белтъците на сняг с щипка сол и внимателно прибавете към жълтъците.

Сгорещете олио в дълбок тиган, а сиренето, предварително стояло за 15 минути в камерата на хладилника, нарежете на парчета с големина по желание. Оваляйте всяко парче в сместа, след което в галета и сложете да се пържи от двете страни.

Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
58
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#165457
Потребител#165457
Да си оближеш пръстите!
04.02.2016 09:04
4o4i
4o4i
Много ни хареса -Перфектно е.Благодарим ви.
05.05.2013 23:16
2