Тази рецепта коментираха

Анонимен
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Веднъж пробвах, но явно не са били стегнали достатъчно и се разтекоха в тигана иначе са изключително нежни на вкус.
12.05.2016 23:59
К К
К К
Правила съм с обикновено сиране, но ще пробвам и с топено.
12.05.2016 20:52
Марияна
Марияна
Хубави са на вкус, яла съм такива, поднесени с боровинково сладко. Освен с бращно и галета съм виждала и такива с корнфлейкс начупен на ситно.
12.05.2016 14:11
цветослава киркова
цветослава киркова
Разтапя се, но в устата :)
12.05.2016 12:51
1
Ваня Благоева
Ваня Благоева
До сега не съм панирала топено сирене, все си мислех, че ще се разтопи.
12.05.2016 12:41