Начин на приготвяне
Сварявате пастата по начина, по който пише на опаковката. Изваждате в гевгир да се изцедят от водата.
В тиган загрявате 30 мл олио и изпържвате нарязаните гъби и пилешко месо (аз слагам пилешкото 2-3 мин. преди да добавя гъбите). Като ги махна от огъня ги поръсвам с мащерка. Осоляваме ги и започваме със соса.
Слагаме в тенджерка сметаната и при постоянно бъркане добавяме топеното сирене и сол на вкус. Бъркаме докато се сгъсти и сваляме от котлона.
Сипваме малко от соса в чиния, редим фарфалето в кръг по ръба на чинията и в средата слагаме от гъбите с пилешко. Който иска може да ги разбърка. И по двата начина е много вкусно.