Домашен свеж пастет

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
353
669
257
2
13/05/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 293
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се нарязва на ситно, измива се добре и се сварява в малко вода. Лукът и магданозът се нарязват на ситно.

След като дробът е сварен го изваждаме в купа или буркан, като не изхвърляме бульона от тенджерата, сипваме сол на вкус, черния пипер, маслото и нарязаните на ситно магданоз и чесън.

Пасираме с пасатор, като добавяме и по малко от бульона докато се получи желаната гъстота. Готовия пастет можем да сервираме топъл или да затворим в бурканче и съхраняваме в хладилник (48 ч.).

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Ваня Благоева
Никога не съм приготвяла домашен пастет, но съм на мнение че от домашно приготвеното по-хубаво няма, тъй че ще опитам и аз.
0
0
Aneliya Shishmanova
Aneliya Shishmanova
13.05.2016 20:47
Няма по-добро от домашно приготвеното, чудесна идея :)
0
0
Наталия Петрова
Така е съгласна съм с вас.
0
1
К К
К К
13.05.2016 20:48
Всяко нещо, което е приготвено в къщи е по хубаво от колкото да го купиш от магазина!
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
13.05.2016 18:58
и аз отдавна се каня да направя домашен май само това не съм правила в домашни условия
0
0
Наталия Петрова
Пробвай,ние си консервираме. Много лесно и удобно...
0
0