Пържена бозалъшка гъба

Пържена бозалъшка гъба

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
15/05/2016
"Няма как да устоим на това предложение ! Хайде всички по гората да берем гъби, ама умната !"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 005
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме гъбите (в тази рецепта гъбата е само една).

Нарязваме я на едри парчета и слагаме да се пържи с малко вода и масло.

Малко по-късно добавяме и нарязания на дребно лук. Позапържват се и се добавят джодженът и солта.

Постоянно бъркаме и когато остане на мазнина поръсваме с малко червен пипер.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
К К
К К
17.05.2016 14:40
Много обичам гъби! Страхотна рецепта!
0
0
Ваня Георгиева
Забравих да ви пиша. Мъжът ми каза че е разновидност на печурката, расте в големи размери, като я е скъсал била затворена и докато си дойде се разтворила. Расте със всяка минута.:)Но е много вкусна.
1
0
Ваня Георгиева
Не съм сигурна ще питам мъжът ми довечера.
0
0