Белтъчени сладки

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
12/06/2016
"Ретро сладки за ценители - прословутите белтъчени сладки в лесен вариант за начинаещи "
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции25 бр.
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 105
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • белтъци - 6 бр.
  • пурда захар - 450 г
  • сол - 2 щ
  • За крема
  • маргарин - 150 г или масло
  • пудра захар - 3 с.л.
  • конфитюр - 3 с.л., по избор
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставяме белтъците на стайна температура. Изсипваме ги в дълбок съд и към тях добавяме пудрата захар и солта. Разбиваме белтъците на много твърд сняг.

От сместа с помощта на шприц оформяме сладки върху тава, покрита с хартия за печене.

Печем сладките в предварително загрята фурна на 110 градуса за около 1 час.

След като изстинат, ги слепваме една с друга в крем, който сме приготвили предварително от разбития с пудрата захар маргарин/масло и конфитюр.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар