Пилешки пържоли с гъби и топено-пушено сирене

Потребител#167180Потребител#167180
Готвач
278
1k
372
923
1
16/05/2016
"Сочни, крехки, мераклийски, за ценители на доброто хапване !"
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 185
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата31
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 800 г филе
  • гъби - 300 г
  • топено - пушено сирене - 200 г
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • кимион - на вкус
  • олио - 3 - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тавата намазваме с олио. Пилешките пържоли разполовяваме на две по дължина.

Посоляваме и овкусяваме с черен пипер, кимион.

Подреждаме в тавата филето, отгоре почистените гъби и нарязаното на тънки филийки топено-пушено сирене.

Запичаме в предварително загряла фурна на 170 градуса.

Висококачествен оребрен грил тиган - 27 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Висококачествен оребрен грил тиган - 27 см
41.44 лв.
Виж ››

Ето го новото попълнение във вашата кухня - грил тиган, който ще замести барбекюто и ще ви позволи да приготвяте храната си вкусно и здравословно. Удобен за ползване, лесен за почистване. Грил тиганът е с незалепващо покритие, което ще улесни допълнително готвенето.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
16.05.2016 17:41
много харесвам рецепти с тези съставки под всякакъв вид смешани- пиле, гъби и топено сирене
1
0
Потребител#167180
Благодаря! Вкусно става!
0
0
Ваня Благоева
А ако сложиш и малко готварска сметана става още по вкусно.
2
0
Потребител#167180
Благодаря! Това съм го правила преди 100 г, когато не беше толкова навлязла модата да се готви със сметана!
0
1