Голям дюнер

Янка ГорановаЯнка Горанова
Готвач
178
567
251
341
3
17/05/2016
"И толкова Голям дюнер, няма да ни се опре , защото сме любители на тази вкусотия, а домашно приготвената е неустима!"
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 683
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо изпичаме пилешките гърди на тефлонов тиган до готовност. През това време подготвяме останалите продукти - режем краставичката и доматите.

Готовото месо режем на парчета. Почистваме скарата, слагаме малко масло на нея и затопляме арабските питки.

Като са готови, докато са още топли, ги мажем с чеснов сос, поръсваме от пилешкото месо, пържени картофи, краставички и домати. Слагаме още малко от чесновия сос и завиваме дюнера.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ivanova
Ivanova
23.11.2018 00:12
Изглежда наистина добре,но пилешките гърди само се пекат и до там?
Мисля, че трябва да престои месото в някаква марината май,за да се овкуси или аз бъркам.
0
0
Янка Горанова
И във Варна има едно място, където ги правят много вкусни. Но не могат да се сравнят с домашните :)
0
0
Наталия Петрова
Всичко домашно е по- вкусно,спор няма.
2
0
Наталия Петрова
Едни от най- вкусните дюнери се приготвят в Кърджали, така че не правя домашни,но твоя се е получил страхотно.
0
0