Начин на приготвяне
Сваряваме чая и го оставяме да се охлади. Маята заедно със захарта се слага в топла вода, оставя се да шупне.
След това се слага в дълбока купа брашното, правим кладенче и сипваме шупналата мая, захарта, солта, олиото, ванилията и хладкия чай. Омесваме меко тесто и слагаме да втасва, поръсено с брашно.
През това време правим плънката. В дълбока купа слагаме орехите и ги смесваме със захарта. След това сипваме постепенно горещото мляко, бърка се докато стане на мармалад, за да не изтича.
След това вземаме втасалото тесто и го разделяме на 4 равни части. Всяка една от тях разточваме на правоъгълна кора и в единия край слагаме от плънката, която също разделяме, за да има и за четирите. След това повиваме отстрани, за да не изтича и навиваме на руло. Така процедираме и с останалите три.
Слагаме в подходяща тава, която предварително сме намазали с олио и поръсили с брашно. Слагаме да се пекат на предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност. Като са готови се вадят и завиват с кърпа да омекнат. Сервират се с чай и кафе.