Шоколадов кекс с глазура

Gergana TsvetanovaGergana TsvetanovaГотвач40873402
20/05/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции14 парчета
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 243
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мерителната чаша е с обем 250 мл.

Яйцата се разбиват със захарта, олиото и киселото мляко.

Добавя се разтопеният на водна баня шоколад и пресятото брашно с бакпулвера.

Пече се на 190 градуса до суха клечка.

Изпеченият кекс се полива с другия шоколад, разтопен на водна баня с малко олио.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Гергана  Георгиева
При толкова много какао и натурален шоколад,направо е изкушаващо.Взимам си рецептата :)
0
0