Начин на приготвяне
Вземаме един цял хляб и го нарязваме на квадратчета отгоре, като внимаваме да не е до долу, а колкото да сложим след това плънката.
След това вземаме и нарязваме пресния лук и го слагаме да се опържи в малко олио, докато омекне. След като е готов, го сваляме и го посолявам.
Вземаме кашкавала и го режем на парчета и слагаме в прорезите на хляба, след това вземаме и шунката, и нея на парчета, и слагаме в прорезите, по същия начин и сиренето.
Последно остава лукът, него слагаме с внимателно и след като е напълнен хлябът, го овиваме във фолио и го слагаме в предварително загряна фурна 200 за около 20-25 минути и след това го вадим и сервираме.
Топло се хапва и се чупи от него!