Начин на приготвяне
Тестото се подготвя и се оставя около 1 1/2 часа да втаса. Фурната се загрява предварително до 220 градуса. Оризът се вари в подсолена вряща вода около 10 мин., след което се изцежда.
Лукът се запържва около 3 мин. Прибавя се тиквичката за 5 мин. и оризът. Осолява се. Двата вида сирене се смесват заедно с майораната, индийското орехче, солта и пипера.
Тестото се разточва на кръг с диаметър 24 см, квадрат със страна 18 см и три дълги ленти. Тестените ленти се поставят в тавата, като се кръстосат и оставят да висят по ръбовете; покриват се с големия кръг.
Плънката се прехвърля върху тестото и се поръсва със зехтин. Краищата на лентите се прегъват. Квадратното парче се навлажнява и се слага най-отгоре. Поръсва се със зехтин. Пече се около 35 мин. или докато стане златистокафяв.