Вкусна супа от лапад

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
4k
5
22/05/2016
"Лека, пролетна и толкова вкусна, че няма да издържите и ще си сипете допълнително "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 676
  • Преглеждания за месеца245
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме лапада и го попарваме за кратко в гореща солена вода.

Изцеждаме, нарязваме и го запържваме с нарязания на дребно лук и малко червен пипер.

Доливаме вода и като поври малко, прибавяме фидето, джоджена и солта.

Когато е сварено фидето, изключваме котлона и правим застройка от яйцата, киселото мляко и брашното.

Още гореща, супата започваме да добавяме лъжица по лъжица при застройката, докато стане със същата температура, и изсипваме при супата.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар