Начин на приготвяне
Картофите се обелват и сваряват до полуготовнос в солена вода, след това се прецеждат и оставят да изстинат, колкото да можем да ги пипаме спокойно с ръце.
След като са поизстинали, ги нарязваме на едри парчета (във форма по желание), заливаме ги със соевия сос и ги оставяме за около 5 минути в него, като на няколко пъти разбъркваме.
В чиния си сипваме галетата и в тиган загряваме мазнината, щом картофите са готови, прецеждаме ги от соевия сос, овалваме ги в галетата и ги пускаме в мазнината.
Оставяме да хванат коричка и след това разклащаме тигана, така че да се завъртат или просто ги обръщаме с подходяща лъжица. Готовите картофки изваждаме в чиния и сервираме поръсени със ситно нарязан пресен чесън.