Домашни дюнер питки

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1493140615275
28/05/2016
"Вече ще правим питките за дюнер само вкъщи, защото така са най-вкусни "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 171
  • Преглеждания за месеца387
  • Преглеждания за седмицата80
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, гасим содата и бакпулвера във киселото мляко. Замесваме меко тесто.

Тестото разделяме на толкова топчици, на колкото питки искаме.

Тестото трябва да се направи малко по-твърдо от обичайното и ако ви лепи, слагайте повече.

Готовите разточени питки печем на загрят тиган без мазнина.

Запичаме от двете страни и ако искаме да са меки, ги завиваме.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Vildan Ahmedova
Vildan Ahmedova
04.08.2016 10:56
Ето това ми трябваше, много благодаря за тази рецепта
1
0