Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Солено руло»Бутер руло с чоризо и кренвирш

Бутер руло с чоризо и кренвирш

Евтини РецептиЕвтини Рецепти
Помощник Готвач
1722k4542
Бутер руло с чоризо и кренвирш
Снимка: Евтини Рецепти
3 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Дайте ни един пакет бутер тесто и малко време в кухнята, а ние ще ви изненадаме приятно с бутерки с чоризо и кренвирш"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 1 кг
  • чоризо - 100 г
  • кренвирши - 2 бр.
  • топено сирене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставих бутер тестото да се размрази. Разстлах го на масата и с нож си начертах две линии, като не прерязвах до долу, а само маркирах (виж снимките).

Нарязах лентички настрани, които накрая да сплета и по средата наредих чоризо, топеното сирене и отстрани нарязаните на кръгчета кренвирши.

Действах много бързо, за да не се отпусне много тестото, защото след това не се издува много.

След като наредих плънката(която вие можете да промените според вкуса си), започнах да премятам лентите, като ги редувам от едната и от другата страна.

По желание можете да намажете с жълтък за по-приятен загар, аз това го пропуснах, защото не бях го приготвила предварително.

Внимателно хващате найлона и прехвърляте рулото в подходяща тавичка. Печете според указанията на пакета.

Приятен апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Сия Рибагина
Сия Рибагина
Рулото е супер,бих пропуснала кренвирша,не че не ги ядем,но в присъствието на прекрасен салам като чоризо,добавянето на кренвиршите се обезсмисля. Този салам е страхотно вкусен,един от любимите ми колбаси,и ако е с добро качество е истинско бижу,напълно достатъчно да даде чудесен вкус и аромат на рулото.
30.05.2016 15:15
2