Бисквитена тарта с маскарпоне, вишни и череши

01/06/2016
"Майтапът настрана, но според нас маскарпонете е създадено единствено и само, за да може тортите да стават от вкусни по-вкусни "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 855
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете бисквитите в блендер. Добавете размекнатото масло и омесете до получаването на гладко тесто.

Разстелете го в тавичка (диаметър 20 см), застлана с домакинска хартия и запечете в сгорещена фурна за 10 минути. Охладете готовия блат.

Разбийте сметаната и маскарпонето на гъст сняг с помощта на миксер. Намажете бисквитения блат с получения гъст крем.

Разтворете желатина по указания на пакета начин. Добавете захарта и го изсипете към предварително почистените плодове от костилките.

Преди пълно желиране разстелете плодовете върху бисквитената тарта. Гарнирайте с листенца от мента.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар