Чорба-трезве от свинска пача

04/06/2016
"Едно ястие, което няма нужда от реклама - действа винаги безотказно!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо22 387
  • Преглеждания за месеца613
  • Преглеждания за седмицата105
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинска пача - 1 буркан
  • прясно мляко - 200 мл
  • сол
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чесън - 5 - 6 скилидки
  • оцет - 1 к.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходяща тенджера налейте около 1.5 л вода и сложете да заври. Добавете свинската пача, прясното мляко и оставете да поври за около 5 мин.

Налейте прясното мляко и овкусете със сол. Добавете червения и черни пипер. Варете още около 10 мин.

Обелете чесъна и го нарежете на много ситно. Добавете го към оцета.

Готовата чорба поднесете с оцет, чесън и люти чушки.

Алуминиева тенджера с незалепващо покритие 24 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиева тенджера с незалепващо покритие 24 см
44.99 лв.
34.64 лв.
Виж ››

Качествена и удобна за готвене алуминиева тенджера с незалепващо покритие - идеална за всяка домакиня. Има стъклен огнеупорен капак и термоизолиращи дръжки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар