Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Студени Супи»Таратор»Сух таратор от моркови

Сух таратор от моркови

Евтини РецептиЕвтини Рецепти
Помощник Готвач
1722k4542k2
Сух таратор от моркови
Снимка: Евтини Рецепти
2 / 3
06/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
12

Необходими Продукти

  • моркови - 15 - 20 бр.
  • цедено мляко - 500 г
  • масло - 125 г
  • сол
  • чесън
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргвам 15-20 моркова, рендосвам ги и ги задушавам в малко масло и олио.

Изцеждам ги добре от мазнината и добавям цеденото мляко, сол и чесън на вкус.

Съветвам ви да я оставите поне час в хладилника преди консумация, за да поеме вкусовете на подправките.

Гарантирам ви перфектна разядка!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Nikol
Nikol
А защо се нарича таратор,по-скоро е като млечна салата?!?Не е забележка просто ми е интересно името.
06.06.2016 23:07
1
Покажи всички подкоментари
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Стана страхотно на вкус!!!
06.06.2016 22:28
1
1
Покажи всички подкоментари
Диана Андрова
Диана Андрова
Interesna recepta, oshte utre shte q probvam :)
06.06.2016 22:06
1
1
Покажи всички подкоментари