Домашна витаминозна чорба

Диана АндроваДиана АндроваГотвач15410231
06/06/2016
"Най-добре вложените пари са тези, с които сте си купили пресни зеленчуци за тази вкусна витаминозна супа "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо528
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зимата и студеното време са най-големите причинители на настинки и грип. През зимата зеленчуците и плодовете със сигурност трябва ежедневно да бъдат в храненията, но също така и супите. Топлите домашни и невероятно вкусни супи и бульони трябва да присъстват всеки ден на трапезата.

В голям дълбок тиган сложете 1 до 2 литра вода в зависимост от това колко количество супа искате да получите. Оставете водата да заври.

Междувременно обелете морковите и картофите и ги настържете на ситната страна на рендето, поставете ги в преварена вода.

Броколите и карфиола хубаво измийте и отделете на малки цветове, стъбълцата нарежете на дребни кубчета и ги добавяте в преварена вода.

Оставете чорбата известно време да ври на слаб огън и когато започне да кипи, поставете готовата супа и фиде. Разбъркайте и оставете докато фидето се свари.

Преди да махнете чорбата от огъня ѝ добавете подправките, разбъркайте отново и оставете чорбата на изключен котлон да поври още една минута.

Сервирайте я гореща и се насладете на вкуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар