Крехки пържолки

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
257
1k
377
646
1
12/06/2016
"Загрейте скарата, докато се мариноват пържолките и после внимавайте да не ти преречете. Ами това е, да ви е сладко!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо42 182
  • Преглеждания за месеца242
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг (4 - 5 пържоли)
  • соев сос - 70 мл
  • мед - 2 с.л.
  • черен пипер - 1 щипка
  • сол - 1 щипка
  • олио - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на пържоли, осоляват се и след това се намазват със соев сос, малко мед, сол, черен пипер и се помазват с олио.

Пекат се до готовност.

Окрехкотител за месо с чукче
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Окрехкотител за месо с чукче
7.70 лв.
Виж ››

Окрехкотителят за месо с чукче е страхотно пособие за обработване на месото. С него можете едновременно да начуквате и шпиковате стековете, за да бъдат крехки и вкусни след термичната обработка.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Йорданка Тасева
много ги обичаме, понякога слагам и малко бяло вино в марината- вкусотия и бързо стават
1
0