Начин на приготвяне
Измивате добре месото и го срязвате, но не до дъно, на филийки с дебелина около 1 см.
Отделно смесвате сол, зехтин, пипер, една лъжица горчица и лимоновия сок. Намазвате с маринатата месото и го оставяте на хладно за около един час.
След това във всеки резен поставяте резенче топено сирене, кашкавал и резенче гъбка.
Местите месото в намазана с мазнина алуминиево фолио и го завивате така, че да не изтече получения сос по време на печенето.
Слагате пакетчето в тавичка и във фурната да се изпече за 60 мин. на загрята фурна на 220 градуса. След това може да разтворите фолиото и да го оставите да хване коричка отгоре.
Поднесете пържолите със свежа салата.
Крехките пържолки с топено сирене и гъби са готови.