Крехки пържолки в гювеч

Минка МинчеваМинка Минчева
Новак
1814717
Крехки пържолки в гювеч
Снимка: Минка Минчева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
115 мин.
Порции
4
"От вас се иска само да спазвате рецептата и малко търпение - резултатът ще е повече от вкусен"

Необходими Продукти

  • свински гърди - 1 кг
  • картофи - 3 - 4 глави
  • моркови - 2 - 3 бр.
  • гъби - 400 г
  • топено сирене
  • лук
  • вино - 2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите и ги овкусяваме със сол, черен пипер и кимион. Заливаме ги с червено вино и оставяме да си поемат.

След това в тиган ги запечатване за минута от двете страни.

В гювеч започваме да редим ред свински пържоли, топено сирене, гъби, морков и картоф.

Печем във фурна час и половина.

Крехките пържолки в гювеч са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
41
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
С виното какво става,хвъляме ли го.
07.07.2023 19:19
1
Ламби
Ламби
Поставям ти една звезда за непълната рецепта ! Следващият път поясни на колко градуса печеш !
05.01.2019 04:54
2