Начин на приготвяне
Обелете лука и го нарежете на ситно. Задушете го в мазнината и добавете каймата. Запържете 4-5 минути. Охладете плънката.
Разстелете бутер тестото и с помощта на формичка изрежете кръгчета. На половината от тях изрежете дупчици с помощта на по-малко кръгче. Сложете по 1 с.л. от плънката върху кръгчето.
Сложете отгоре кръгче с дупка и с помощта на вилица, застъпете крайчетата. Сложете в кръгчето върху каймата парченце кашкавал.
Намажете отгоре с разбит жълтък. Работете така и с останалите кръгове. Наредете бутерките в тава, застлана с домакинска хартия. Изпечете в загрята фурна до златисто.
Апетитните бутерки с кайма и кашкавал са готови.