Пълнени чушчици с колбас, яйца и сирене

17/06/2016
"Ако ви е останало малко саламче в хладилника, ето къде да го реализирате по доста вкусен начин "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 023
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • чушки - 5 - 6 бр. Сиврия
  • яйца - 2 бр.
  • сирене - 200 г
  • колбас - 200 г телешки
  • кашкавал - за поръсване
  • олио - за намазване
  • магданоз - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте чушките и ги разполовете на две по дължина. Отстранете семенната част.

Нарежете колбаса на ситни парченца.

Намачкайте сиренето и го смесете с разбитите яйца. Прибавете нарязания колбас и разбъркайте. Напълнете чушките със сместа.

Наредете ги в тава застлана с домакинска хартия и намазнена с олио. Напръскайте чушките отгоре с мазнината. Изпечете до златисто в загрята фурна.

Малко преди готовност поръсете с настърган кашкавал и допечете. Гарнирайте с магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Марияна
Марияна
17.06.2016 10:19
Никога не съм правила пълнени пиперки разполувени. Добре изглеждат. Като чета рецептата със сигурност ще са вкусни. Ще изпробвам и ще споделя резултата.
1
1