Начин на приготвяне
Загрейте леко захарта и меда и ги прехвърлете в подходяща купа. Добавете към тях маслото, рома и маслото. Разбийте сместа с миксер до получаването на пяна. Пресейте брашното със содата, бакпулвера и всички подправки.
С постоянно бъркане добавете брашното към сместа с мед. Разбъркайте до получаване на лепкаво тесто, което се прибира за няколко часа в хладилник.
Разстелете на малки части тестото върху хартия за печене в желаните от вас размери и печете във форма по избор. При мен е във формата на сърце.
Печете в предварително загрята на 170 градуса фурна за около 7-10 минути. Изпечените форми се слепват с роял айсинг. Украсата, която съм използвала, са рози от захарен фондан.
Коментари
Благодаря ви за високите оценки на моето творение!
Искам да те попитам, от къде се снабдяваш с готовата захарна маса? Има и златист прашец.
Продуктите от някакъв сайт ли са и може ли да се закупуват в по-малки количества, защото обикновено се предлага в големи разфасовки.