Зеленчукова ветрило с чушки

28/06/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо309
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От указаните продукти приготвяме уханен и гъст сос, който разпределяме по дъното на тавичката.

Отгоре разполагаме в кръг нарязаните на колелца зеленчуци, като ги редуваме и малко ги застъпваме. Поливаме всичко с малко мазнина и печем в загрята на 180 градуса фурна за около 15 минути.

После изваждаме ястието от печката и го поливаме с пасираните домати от втория буркан и връщаме във фурната за още половинч час.

Когато той изтече, поръсваме гозбата с галета и печем още десетина минути. Готовото ястие поднасяме с рендосан кашкавал и сирене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар