Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Яхнии»Пилешки късчета с домати и лук

Пилешки късчета с домати и лук

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Пилешки късчета с домати и лук
Снимка: Йорданка Тасева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 г
  • домати - 400 г
  • лук - 3 глави
  • олио - 5 - 6 с.л.
  • сол - 1 - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пилешкото месо.

Накъсайте го на малки късчета.

В сгорещено олио запържете нарязания на ситно лук.

Измийте и обелете доматите.

Можете да ползвате и консервирани домати.

Настържете домата.

Прибавете пилешкото към лука.

Добавете сол на вкус.

Сложете доматите и оставете да се готви.

Лесно и бързо ястие за заетите домакини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: