Жътварска чорба

Стан ОйСтан Ой
Новак
3
11
4
4
30/06/2016
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 242
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Днес се наканих да си правя таратор, но видях, че няма кисело мляко в хладилника. Тогава реших да направя една студена селска чорба от Добруджанския край, която прабаба ми правеше навремето. Тя е много елементарна и икономична.

За да приготвите жътварската чорба, обелете краставицата и я нарежете или настържете в дълбока купа.

Добавете счукан чесън, овкусете и поръсете със скълцан копър.

Долейте студена вода, колкото да покриете съдържанието в съда. Разбъркайте и сервирайте.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар