Свинско месо с картофи и пресен лук на фурна

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
369
288
261
4
30/06/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 033
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на средни парчета по вкуса ви. Наредете ги в намаслена тава. Обелете, измийте и нарежете картофите на кубчета.

Добавете ги към месото. Измийте и нарежете на ситно лука и го прибавете. Измийте и обелете доматите.

Настържете ги на ренде и ги сложете в тавата. Подправете на вкус със сол и смлян черен пипер. Печем в загрята фурна на 200 градуса под фолио.

Пробвайте месото, когато се къса лесно, е готово. Махнете фолиото и запечете за няколко минути отгоре.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар