Палачинки Болонезе

Monika IvanovaMonika IvanovaМастър Шеф44010643725
03/07/2016
"Трябват ви само малко въображение и майсторство, за да приготвите тези невероятно вкусни и атрактивни палачинки Болонезе "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 370
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме сместа за палачинките и ги изпичаме в леко омазнен тиган. Слагаме 4 палачинки една върху друга и режем на тънки лентички като спагети.

Доматите и моркова настъргваме и слагаме да се запържат в тиган с маслото. Когато те поомекнат леко добавяме и каймата.

Бъркаме докато не се запържи и тя и стане на трохи и тогава добавяме червеното вино.

Оставяме на котлона докато получим сос със желаната гъстота, с които след това поливаме готовите вече палачинкови спагети.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар