Шоколадов сладкиш с шоколадови пръчици

Шоколадов сладкиш с шоколадови пръчици
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 4
05/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви30 мин.
Общо45 мин.
Порции8
"От утре няма да ядем повече шоколадови сладкиши Че той и без това свърши"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбива се с миксер яйца със захар. Добавяме олиото, киселото мляко с разбита в него сода да шупне, какаото и течния шоколад.

Накрая прибавяме брашното с бакпулвера. Разбърква се с вилица на еднородна кексова смес. В намазана с олио тавичка или върху хартия за печене сипваме тестото и заравняваме отгоре.

Печем в загрята фурна на 180 градуса до готовност, после се изважда и охлажда. Приготвя се глазурата. В съд на котлона загряваме прясното мляко със захарта.

Добавяме какаото и маслото. Щом се обединят и захарта се разтопи е готово. Заливаме сладкиша с глазурата и поръсваме с шоколадови пръчици. Вкусно за кафето!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: