Телешки кюфтета с куркума и кимион

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
06/07/2016
"Тайната на вкусните телешки кюфтета е балансираното съчетание на подравките, а в рецептата на Севда те са постигнали съвършенство на вкусове и аромати "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 056
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно почистения лук и го прибавяме към каймата.

Намокряме с вода хляба, изстискваме и го слагаме в купата с месото.

Сипваме подправките и солта, чукваме и яйцата.

Омесваме месото много добре и с мокри ръце оформяме кюфтета или плоски бургери, които пържим в горещо олио от двете страни.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар