Яйца по шотландски на фурна

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
5k
2k
2k
7
06/07/2016
"Едно класическо предложение от шотланската кухня, което, сигурни сме, ще ви допадне!"
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 846
  • Преглеждания за месеца724
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кюфтета

Начин на приготвяне

Смесете мляното месо с пресования чесън, ситно нарязания лук, магданоза, кимиона и черния пипер. Омесете сместа добре и я разделете на 8 части.

С мокри ръце сплескайте всяка от частите, поставете твърдо сварено яйце и обвийте с каймата.

Оформете на хубава топка. Оваляйте всяка топка в брашното, след това в яйце и накрая в галета.

Подредете готовите топки върху застлана с хартия за печене тава. Поръсете със зехтин и изпечете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 30 мин.

Стилна мелничка за сол и пипер 2в1
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилна мелничка за сол и пипер 2в1
23.20 лв.
Виж ››

Нуждаете се от мелнички за сол и пипер, всъщност ви трябва само една! Красив дизайн и практична употреба. Нашата мелничка е 2 в 1 - мели и сол, и пипер. Любима на всяка домакиня.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар