Начин на приготвяне
Включете печката на 200 градуса отдолу и отгоре и подгответе тестото. За пестото пасирайте сушените домати с 50 мл зехтин, нарежете на ситно и прибавете 20 г кашу, подправете със сол черен пипер и щипка захар. Същото направете и с подправките.
Разстелете тестото директно в тавата, покрита с хартия за печене, и нарежете тестото на 6 квадрата. С върха на вилицата набодете тестото в средата на квадратите.
Намажете три квадрата с по една лъжица с пестото от подправки и покрийте с червена чушка и тофу. Другите три квадрата намажете с доматеното песто и покрийте със зелената чушка и останалото кашу.
Сложете ги във фурната за 20 мин. да се запекат до златисто-кафяво. Гарнирайте след това с рукола.