Сач с наденица

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k5
Сач с наденица
Снимка: Monika Ivanova
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
2
"Страхотно мъжко ястие, с което ще плените сърцето на любимия завинаги, гарантирано"

Необходими Продукти

  • наденица - 1 бр. сръбска
  • гъби - 400 г
  • чушки - 1 бр. печена зелена
  • лук - 1 глава кромид
  • вино - 30 мл
  • олио - 100 мл
  • горчица - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чушката режем на едри парчета. Гъбите само измиваме.

Слагаме част от мазнината в сача и поставяме наденицата вътре. Слагаме във фурна на 200 градуса и оставяме за 15 минути, докато се стегне наденицата, така че да може да се нареже на колелца.

Изваждаме сача, режем сръбската наденица, добавяме зеленчуците, солта, черния пипер и останалата мазнина и връщаме във фурната.

След 10 минути разбъркваме и добавяме виното. Оставяме още 10 минути във фурната, като разбъркваме отново, докато зеленчуците омекнат и под тях се образува сочно сосче.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ирена
Ирена
Изглежда вкусно :)
12.07.2016 09:15