Летен млечен гювеч

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
03/08/2016
"Лято е, дрехите са оскъдни, затова препоръчваме - летен млечен гювеч "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 645
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещеното олио запържваме нарязания лук, добавяме нарязаните чушки и пържим докато омекнат, прибавяме и наситнените домати, посоляваме и готвим още малко.

Прибавяме сиренето, наситнения магданоз и прехвърляме в тава за печене.

Разбиваме яйцата с киселото мляко, брашното и малко сол и изливаме върху зеленчуците.

Печем в предварително загрята умерена фурна до готовност.

Традиционен български гювеч с капак 5л-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
18.47 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар