Летен млечен гювеч

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9584k
Летен млечен гювеч1 / 3
03/08/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
"Лято е, дрехите са оскъдни, затова препоръчваме - летен млечен гювеч"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещеното олио запържваме нарязания лук, добавяме нарязаните чушки и пържим докато омекнат, прибавяме и наситнените домати, посоляваме и готвим още малко.

Прибавяме сиренето, наситнения магданоз и прехвърляме в тава за печене.

Разбиваме яйцата с киселото мляко, брашното и малко сол и изливаме върху зеленчуците.

Печем в предварително загрята умерена фурна до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: