Свински кебап в стомна

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Свински кебап в стомна1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
145 мин.

Необходими Продукти

  • свински бут - 1.5 кг
  • сланина - 150 г
  • лук - 1 глава
  • чесън - 6 скилидки
  • доматено пюре - 1 с.л.
  • черен пипер - 10 зърна
  • бахар - 5 зърна
  • дафинов лист - 1 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на средни парчета, а сланината - на дребно, поставяме ги в стомна за печене.

Добавяме сол, черен пипер, бахар, дафинов лист, доматеното пюре, размито в 1 ч.ч. вода, нарязания на полумесеци лук и накълцания чесън, разбъркваме всичко много добре.

Затваряме стомната и пече в умерена фурна за 2 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: