Чеснова хрупкава сьомга

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
923
5
21/07/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 244
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се почиства и се стрива на паста. Сьомгата, която можете за използвате за подобен вид ядене, е това, което ви е останало след като сте приготвили вкусните сочни котлети.

Продават се и подобни пакетчета само с изрезки. Хубаво е да се използват такива, защото са по-тънки и стават много хрупкави, докато ако се използват по-месни части при пърженето те остават по-меки отвътре.

Чесновата паста се разтрива хубаво по парчетата сьомга и те се поръсват с подправките без солта. Може да сложите колкото от тях сами решите, но тъй като комбинирането им прави ястието доста пикантно, е хубаво да не прекалявате.

След като намажете рибата с пастата и подправките я оваляйте в предварително смесените царевично и пшенично брашно.

Посолете малко мазнината и пускайте парчетата едно по едно за да не се слепят и изпържете докато получат приятен загар. Добавете сол на вкус след като сте приключили с пърженето

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар