Банички с ябълки и тръстикова захар

23/07/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо279
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се почистват от семената и се настъргват на едро ренде.

Взема се една кора и се намазва леко с олио. Отгоре се разпределя по цялата площ настъргани ябълки, поръсваме канела и кафява захар. Навиват се на руло, а то се завива на охлюв.

Така се оформят всички охлюви. Нареждат се в широка намазана с олио тава или върху хартия за печене. Печем в загрята фурна 180 градуса до зачервяване около 25 минути.

Изваждат се в чиния и поръсваме обилно с пудра захар.

Да си оближеш пръстите!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар