Мариновано овче сирене

26/07/2016
"Прекрасно мариновано сирене с наситен билков аромат - хапнете го и споделете "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 690
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето се нарязва на кубчета, слага се във буркан или друг съд с капак. Добавят се риганът, босилекът, мащерката, чилито, нарязания на дребно магданоз.

Налива се зехтинът, трябва всичкото сирене добре да се покрие от него. Затваря се и се оставя за няколко дни да поеме ароматите.

Аз пробвах сиренето след 5 дни. Досега не ядях истинско домашно сирене. Когато опитах от това направо се влюбих във вкуса му. Аромата на подправките го прави с уникален вкус, топи се в устата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар