Млечна царевица с масло и кашкавал

цветослава кирковацветослава киркова
Готвач
393
1k
543
864
1
26/07/2016
Приготвяне5 мин.
Готвене40 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо608
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Царевицата се почиства от шумата и свилата (при мен остана малко свила, но нарочно не я махнах) слага се в тенджера и се вари до готовност (аз съм използвала крок пот- уред за бавно готвене), но по принцип се вари в обикновена тенджера.

Сварената царевица преместих в тавичка, поръсих със сол, добавих масло и поръсих с кашкавал. Сложих в загрята фурна за 4-5 мин. може да използвате и микровълнова.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар