Начин на приготвяне
Измиваме и почистваме гъбите. Нарязваме на ситно и слагаме да се задушават в 2-3 супени лъжици краве масло. Когато останат на мазнина, дръпваме от котлона и охлаждаме. Докато се охладят, приготвяме тестото за кейкчетата.
Разбиваме яйцата с киселото мляко и бакпулвера (може да разбиваме с бъркалка, а не с миксер ). Към яйцата и млякото прибавяме сол (1 к.л.) или повече на вкус и запържените гъби заедно с мазнината.
Прибавяме брашно, колкото поеме за гъсто кексово тесто. Корите за баница нарязваме на квадрати. Слагаме в намазани с масло формички. Намазваме и корите и сипваме тестото. Печем на 170 градуса фурна до готовност.
Хубаво е да не се избързва да се отваря вратата на фурната, а леко да се открехне, за да не спаднат. Ако трябва може да се покрият с алуминиево фолио да не прегарят. Аз избързах да извадя, но пак са вкусни.