Свински късчета с гъби и лук на тиган

27/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Нищо специално, но много вкусно - това е нашето предложение "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо47 782
  • Преглеждания за месеца970
  • Преглеждания за седмицата336
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 - 600 г
  • гъби - 250 г дребни
  • лук - 2 глави
  • черен пипер - 1 - 2 щипки
  • червен пипер - 1/2 ч.л
  • кайенски пипер - 1/2 ч.л
  • соев сос - 100 мл
  • мед - 1 ч.л
  • чили - 1 - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки. В купа смесете соевия сос, меда, черен пипер и чилито. Оставете за 2 часа в хладилника.

След това го отцедете и изпържете до златисто. Прибавете гъбите и след като поомекнат, прибавете лука нарязан на полумесеци.

Добавете двата вида пипер, разбъркайте и свалете от котлона. По желание може да поръсите с пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Марин
Марин
14.02.2018 20:33
Значи,бонфилето се приготвя доста бързо.И ако се изпържи и след това се прибавят гъбите и след това лукът,филенцето се пресготвя и става сухо.
0
0
Марин
Марин
14.02.2018 20:33
Значи,бонфилето се приготвя доста бързо.И ако се изпържи и след това се прибавят гъбите и след това лукът,филенцето се пресготвя и става сухо.
3
0
Албена Асенова
Аз реших,че е като черния пипер,въобще не се сетих,че може да е от чушки.:-)
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв