Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържено свинско»Свински късчета с гъби и лук на тиган

Свински късчета с гъби и лук на тиган

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Свински късчета с гъби и лук на тиган
Снимка: Добринка Петкова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Нищо специално, но много вкусно - това е нашето предложение"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 - 600 г
  • гъби - 250 г дребни
  • лук - 2 глави
  • черен пипер - 1 - 2 щипки
  • червен пипер - 1/2 ч.л
  • кайенски пипер - 1/2 ч.л
  • соев сос - 100 мл
  • мед - 1 ч.л
  • чили - 1 - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки.

В купа смесете соевия сос, меда, черен пипер и чилито. Оставете за 2 часа в хладилника.

След това го отцедете и изпържете до златисто.

Прибавете гъбите и след като поомекнат, прибавете лука нарязан на полумесеци.

Добавете двата вида пипер, разбъркайте и свалете от котлона.

По желание може да поръсите пърженото свинско с пресен магданоз.

Свинските късчета с гъби и лук на тиган са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Марин
Марин
Значи,бонфилето се приготвя доста бързо.И ако се изпържи и след това се прибавят гъбите и след това лукът,филенцето се пресготвя и става сухо.
14.02.2018 20:33
3
Албена Асенова
Албена Асенова
Аз реших,че е като черния пипер,въобще не се сетих,че може да е от чушки.:-)
27.07.2016 14:31
2
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Ах,за трети път срещам в рецепти този кайенски пипер!Какво представлява и има ли го в нашата търговска мрежа?
27.07.2016 13:54
1
Покажи всички подкоментари
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Точно се чудих какво да правя свинското за утре :) Гъбите пресни ли са?
27.07.2016 13:04
1
2
Покажи всички подкоментари