Значи,бонфилето се приготвя доста бързо.И ако се изпържи и след това се прибавят гъбите и след това лукът,филенцето се пресготвя и става сухо.
14.02.2018 20:33
3
Албена Асенова
Аз реших,че е като черния пипер,въобще не се сетих,че може да е от чушки.:-)
27.07.2016 14:31
2
1
Албена Асенова
Ах,за трети път срещам в рецепти този кайенски пипер!Какво представлява и има ли го в нашата търговска мрежа?
27.07.2016 13:54
1
Евтини Рецепти
Има го в Кауфланд. Кайенски пипер е вид люта чушка, която се използва широко в кулинарията, за подправяне на ястия, а също и за медицински цели.Изключително лечебен за страшно много болести,освен всичко останало и действа отслабващо.Много е полезен,задължително си набавете.
27.07.2016 15:19
2
Евтини Рецепти
Точно се чудих какво да правя свинското за утре :) Гъбите пресни ли са?
27.07.2016 13:04
1
2
Евтини Рецепти
Определено съм фен на пресните.Ястията имат съвсем различен аромат.Благодаря :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани