Тази рецепта коментираха

Анонимен
Марин
Марин
Значи,бонфилето се приготвя доста бързо.И ако се изпържи и след това се прибавят гъбите и след това лукът,филенцето се пресготвя и става сухо.
14.02.2018 20:33
3
Албена Асенова
Албена Асенова
Аз реших,че е като черния пипер,въобще не се сетих,че може да е от чушки.:-)
27.07.2016 14:31
2
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Ах,за трети път срещам в рецепти този кайенски пипер!Какво представлява и има ли го в нашата търговска мрежа?
27.07.2016 13:54
1
Покажи всички подкоментари
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Точно се чудих какво да правя свинското за утре :) Гъбите пресни ли са?
27.07.2016 13:04
2
Покажи всички подкоментари