Маслени сладки Гъбки

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1252
205
139
6
28/07/2016
"От тези маслени сладки гъбки може да хапвате спокойно, защото те нямат отровен двойник, само сладък "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции30
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 917
  • Преглеждания за месеца133
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете брашното, захарта и ванилията. Към сухата смес прибавете маста и замесете меко тесто. Направете топчета и ги подредете в тава, застлана с хартия за печене.

С помоща на малък накрайник или капачка от химикалка, топвайте в какаото и направете очертание на всяко топче. Печете на 180 градуса за 8-10 минути.

Като порозовеят отдолу, ги вадете. Оставете да се охладят и поръсете с пудра захар.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Калиакра Лазарова
Много добре се получиха
0
0