Начин на приготвяне
Разбиваме белтъците с щипка сол и пудра захар, една чаена лъжичка на твърда пяна. В отделен съд загряваме да се стопи маслото. Добавяме течния шоколад, олиото, водата и захарта. Разбъркваме докато се смесят хомогенно.
Дръпваме от котлона, леко охлаждаме и прибавяме последователно жълтъците, нишестето, бакпулвера и при необходимост малко брашно, за да се получи кейково тесто.
Прибавяме разбитите белтъци и внимателно разбъркваме. Ръсваме ореховите ядки. Сипваме тестото във формички за кейкчета, намазани с масло и изпичаме на 170-180 градуса фурна. Охладените кейкчета гарнираме със сметана от спрей и украсяваме със захарни фигурки.