Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Предястие с корнишони и кашкавал

Предястие с корнишони и кашкавал

Предястие с корнишони и кашкавал
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"Изненадайте питието си с тази екзотична салата"

Необходими Продукти

  • корнишони - 2 бр. едри
  • ябълки - 1 бр.
  • горчица - 1 с.л.
  • хималайска сол - 1 щ.
  • балсамов оцет - 1 с.л.
  • олио - 1 с.л.
  • майонеза - 2 с.л.
  • кашкавал - 1 с.л. настърган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Краставиците се измиват и срязват на две през средата. С лъжичка се издълбава вътрешността им и се отцежда от сока, да се получи като ладия.

Смесва се издълбаната част с настъргана отцедена от сока ябълка, горчица, сол, балсамов оцет, майонезата, настърган кашкавал и се разбърква добре.

Пълним корнишоните с плънката. Може да се украси с маслини, магданоз и една роза от мен. Охлажда се и сервираме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2
50
40
30
21
10
Дай твоята оценка: